top of page
1Mhemsida.jpg

Felima Care Medical Technology tillsammans med YINGCHI Technology  är vi en av de ledande aktörerna på den svenska och baltiska marknaden inom vårt specialistområde. 

På Felima Care Medical Tecnology marknadsför vi TMS- och TDCS-system för icke-invasiv hjärnstimulering. Vi är specialiserade och tillhandahåller de bästa TMS-lösningarna som täcker hela spektrumet av behandlingsmöjligheter.

 

Vi erbjuder våra kunder lösningar med högsta prestanda och tillförlitlighet både när det gäller maskiner och utbildningar. De tekniska egenskaperna hos våra produkter är av högsta kvalitet. Vi kommer att följa och vara delaktiga i den snabba utvecklingen inom fältet för att kunna möta våra kunders önskemål och krav. Styrkan i vårt samarbete med YINGCHI Tecnology ger oss enorma resurser att vara konkurrenskraftiga och hela tiden ligga i framkant med våra produkter.

Den snabba utvecklingen av TMS-tekniken gör att TMS-enheter ständigt måste utveklas. Felima Care Medical Tecnology och YINGCHI Tecnology är alltid villig att stödja partners för att utforska den kliniska tillämpningen av TMS-teknik och ge nytt hopp till fler patienter. Därför har vi möjlighet att tillhandahålla TMS-demos till välkvalificerade sjukhus/forskningsinstitut runt om i världen samt de distributörer som är intresserade av ett långsiktigt samarbete med oss. Vänligen kontakta oss och ange relevanta kvalifikationer och information så återkommer vi till dig så snart vi kan.

Kontakta oss på

info@felimacare.se

Shenzhen Yingchi Technology Co., Ltd. grundades 2012 och är beläget i Shenzhen - Kinas vetenskaps- och teknikutvecklingscenter. Det är ett högteknologiskt företag på internationell nivå med ett FoU-team i världsklass. YINGCHI fokuserar på forskning och tillämpning av innovativa teknologier för exakt diagnos och behandling av neurologiska sjukdomar samt behandling av psykiatriska diagnoser och är engagerad i att hjälpa fler människor att få medicinska tjänster av hög kvalitet.

bottom of page